• Gratis verzendkosten boven de € 100
  • Verzending binnen 3-5 dagen
  • Ophaling volgende dag

Tripel Mayahuel is een artisanaal bier dat wordt geïnfuseerd met Mexicaanse Mezcal.

 

Dit unieke brouwsel combineert de rijke tradities van Belgische tripels met de karakteristieke smaak van Mezcal, een traditionele Mexicaanse gedistilleerde drank gemaakt van de agaveplant.

De naam “Mayahuel” verwijst naar de Azteekse Godin van de Agave, die een belangrijke rol speelde in de Mexicaanse mythologie en cultuur. De keuze om deze naam aan het bier te geven, benadrukt de fusie van de Belgische en Mexicaanse brouwtradities.

Tripel Mayahuel biedt een intrigerende smaakervaring. De rijke moutbasis van een klassieke tripel wordt gecombineerd met de rokerige, aardse tonen van Mezcal. Het resultaat is een bier met een complex smaakprofiel, waarin zoete, kruidige en licht bittere tonen samenkomen met de unieke smaak van de agaveplant.

Biercreatie's Pottelbergh heeft met Tripel Mayahuel een gedurfd bier gecreëerd dat de grenzen van traditionele smaakcombinaties verlegt. Het is een eerbetoon aan zowel de Belgische brouwtradities als de rijke cultuur van Mezcal in Mexico.

Als je een avontuurlijke bierliefhebber bent die houdt van unieke smaakcombinaties, is Tripel Mayahuel zeker een bier om te proberen. Het is een ware traktatie voor de zintuigen en een viering van de wereldwijde diversiteit in de brouwkunst.

Deadman's Tripel is een artisanaal bier dat wordt geïnfuseerd met Caraïbische Rhum.

 

Het is een intrigerend bier, doordrenkt met de rijke en pittige smaak van Caraïbische Rhum. De combinatie van een stevige tripel met de zoete, kruidige tonen van Rhum zorgt voor een unieke smaakervaring en zorgt voor een boeiende twist aan de traditionele Tripel-stijl.

 

Het bier, dat de naam "Deadman's Tripel" draagt, weerspiegelt de avontuurlijke geest van zeemannen en piraten die de zeeën doorkruisten. Met Deadman's Tripel is er zorgvuldig de juiste balans gevonden tussen de complexe moutigheid en de zoete, kruidige tonen van de Rhum: de warme en complexe aroma's van het bier vermengen zich met de diepe en aardse noten van Rhum, wat resulteert in een bier dat zowel avontuurlijk als verfijnd is. 

 

Deadman's Tripel is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van Rhum en bier, en de kunst van ambachtelijk brouwen. Met elke slok wordt je meegenomen op een reis naar verre oorden en avontuurlijke verhalen. Het is een bier dat zowel bierliefhebbers als rumliefhebbers zal bekoren, en een perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar iets buitengewoons.

 

Of je nu een liefhebber bent van speciaalbier of Rhum, Deadman's Tripel belooft een onvergetelijke reis voor de smaakpapillen.

El Tequilaña is een artisanaal bier dat wordt geïnfuseerd met Mexicaanse Tequila.

 

El Tequilaña is een bijzonder brouwsel van Biercreatie's Pottelbergh dat de unieke smaken van bier en Tequila samenbrengt. Dit ambachtelijk geïnfuseerde bier wordt gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een speciale infusietechniek waarbij Tequila wordt toegevoegd tijdens het brouwproces. Hierdoor ontstaat een subtiel samenspel van bier- en tequilasmaken, wat resulteert in een onvergetelijke smaakervaring.

Het gebruik van Tequila voegt niet alleen een kenmerkende smaak toe aan het bier, maar creëert ook een interessante balans tussen de zoetheid van de mout en de karakteristieke kruidigheid van Tequila. 


Dit bier is een uitnodiging voor avontuurlijke bierliefhebbers om te genieten van een unieke combinatie van smaken, waarbij ambachtelijk vakmanschap en creativiteit samenkomen. El Tequilaña is niet zomaar een bier, maar een ervaring die de passie en toewijding van Biercreatie's Pottelbergh voor hoogwaardige biercreatie weerspiegelt.